Printhuus

Printhuus, al jaren lang gespecialiseerd in het bedrukken van textiel en papier. U kunt bij ons terecht voor onder meer het bedrukken of borduren van promotiekleding, sportkleding, werkkleding en eigenkleding. Daarbij drukken, kopiƫren en printen wij op allerlei papiersoorten.

Wij begeleiden, adviseren en helpen u graag in het maken van de juiste keus. Wij staan voor no-nonsense en geen bijkomstige kosten. Wij leveren kwaliteit voor een enorm scherpe prijs en gaan voor een persoonlijke benadering en denken graag met u mee.

Al jarenlang bevinden wij ons in Dalfsen en leveren inmiddels van Denemarken tot Luxemburg. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via info@printhuus.nl, telefonisch zijn wij te bereiken via 06 518 227 32.

Nu gesloten?? Neem dan contact op via ons contactformulier

Openingstijden


Maandag 13.00u - 17.00u
Dinsdag 09.00u - 17.00u
Woensdag 09.00u - 17.00u
Donderdag 09.00u - 17.00u
Vrijdag 09.00u - 17.00u
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Textiel bedrukken

Printhuus bedrukt allerlei soorten textiel, dat doen wij met flexfolie, flocken en transfers. Dit is goedkoop en biedt vele voordelen. Daarbij is het mogelijk om kleding te laten borduren een perfecte kwaliteit dat lang mee gaat.

Lees meer

Papier bedrukken

Door de verschillende printers die wij hebben, bedrukken wij diverse soorten papier zowel digitaal, groot formaat als offset drukwerk. Hierdoor kunnen wij u op de juiste manier van dienst zijn met daarbij een juiste eerlijke prijs.

Lees meer

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de producten en diensten van Printhuus. Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.