Papier bedrukken

Digitaal printen

Voor het printen van de bestanden maken we gebruiken van een zwart/wit en een kleuren kopieerder. Beide kopieerders kunnen diverse soorten papier bedrukken als mat, glanzend, biotop en gekleurd papier. Deze soorten papier zijn altijd voldoende op voorraad in diverse gewichtsklassen tot 300 grams papier, dikker papier kunnen we niet kopieren. De kopieerders kunnen printen tot iets groter dan A3 papier. Printhuus maakt gebruik van FSC gecertificeerd papier, dat wil zeggen dat de grondstof gehaald is uit duurzaam geproduceerde bossen!

Afwerken

Het afwerken van de geprinte opdrachten kan op diverse manieren. Veel voorkomend zijn het afwerken tot een boekje op A6, A5 of A4 formaat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een verzamelstraat die alles verzamelt, niet, vouwt en snijdt tot het juiste formaat. Een andere manier van afwerken is het voorzien van een metalen ringband, dit wordt veel gebruikt voor een verslag en afstudeerscriptie. Andere manieren van inbinden die bij Printhuus mogelijk zijn: voorzien van klemband, gaten boren (voor mappen), rillen, vouwen, nieten en lijmruggen. Andere manieren zijn ook mogelijk, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Groot formaat printen

Voor opdrachten die digitaal afgedrukt moeten worden groter dan A3 papier gebruiken we een groot formaat printer. Deze kan maximaal 162 cm breed printen over een lengte van vele meters. Het papier waarop gedrukt wordt is voor binnengebruik. Ook kunnen stickervellen, vinyl doeken, papier en canvas bedrukt worden. Vinyl doeken worden standaard kosteloos voorzien van ringen om de 50 cm zodat je deze makkelijk kunt ophangen. Het Vinyl voldoet aan brandvertragende B1 klasse.

Aanleveren

We maken het graag makkelijk voor je. Heb je niet veel computer kennis, lever je bestanden dan maar aan in het programma waarin je het gemaakt hebt. Heb je wel computerkennis dan zou het mooi zijn als je het kunt wegschrijven naar PDF. Bestanden tot 10 MB ontvangen we bij voorkeur als bijlage in de e-mail. Grotere bestanden graag aanleveren via www.wetransfer.com.

Offset drukwerk

Grote opdrachten, vaak in één of meerdere kleuren, kunnen goedkoper gedrukt worden op een offset. Denk hierbij onder andere aan briefpapier en enveloppen. Ook dit is mogelijk bij Printhuus. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen!Maandag 13.00u - 17.00u
Dinsdag 09.00u - 17.00u
Woensdag 09.00u - 17.00u
Donderdag 09.00u - 17.00u
Vrijdag 09.00u - 17.00u
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Nu gesloten? Neem dan contact op via ons contactformulier

Textiel bedrukken

Printhuus bedrukt allerlei soorten textiel, dat doen wij met flexfolie, flocken en transfers. Dit is goedkoop en biedt vele voordelen. Daarbij is het mogelijk om kleding te laten borduren een perfecte kwaliteit dat lang mee gaat.

Lees meer

Papier bedrukken

Door de verschillende printers die wij hebben, bedrukken wij diverse soorten papier zowel digitaal, groot formaat als offset drukwerk. Hierdoor kunnen wij u op de juiste manier van dienst zijn met daarbij een juiste eerlijke prijs.

Lees meer

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de producten en diensten van Printhuus. Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.