Textiel Bedrukken

Wekelijks worden vele honderden kledingstukken door Printhuus bedrukt, denk hierbij aan t-shirts, polo’s en sweaters, maar ook aan sporttassen, kussenslopen en stropdassen. Er kan veel bedrukt worden, op vele posities! Printhuus bedrukt allerlei soorten textiel, dat doen wij met flexfolie, flocken en transfers. Dit is goedkoop en biedt vele voordelen.

De voordelen van het bedrukken:

  • Geen instelkosten;
  • Personaliseren (naam, rugnummer etc) is goed mogelijk
  • Kleine oplages (tot ongeveer 75 stuks) en is voordeliger dan zeefdruk
  • Na vele wasbeurten gaat het niet breken, de verf van bijvoorbeeld zeefdruk breekt
  • Full colour bedrukking is mogelijk en betaalbaar
  • De mogelijkheid voor opvallende kleuren zoals fluoriserende kleuren, goud/zilver, met een motief of glow in the dark folie!

We hebben geen minimale afname, je kunt bij ons terecht voor 1 kledingstuk, maar ook voor vele honderden. Iedereen een eigen naam of nummer op de kleding? Geen probleem!

Textiel Borduren

Naast het bedrukken van textiel bieden wij ook de mogelijkheid aan om textiel te laten borduren. Borduren van textiel heeft een mooie uitstraling en gaat lang mee. Het borduren van textiel is bij veel collega bedrijven erg duur. Terwijl borduren niet duur hoeft te zijn. Wij merken dat veel collega bedrijven de kosten nogal ondoorzichtig berekend is en vaak komen er nog allerlei kosten bij op. Dit is bij ons niet zo. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Onze kosten:

  • Éénmalige instelkosten eenvoudig logo: € 17,50 incl. BTW
  • Éénmalige instelkosten moeilijk logo: € 35,- incl. BTW

Een borduurmachine werkt met steken. Hoe meer steken, des te meer draad er wordt verbruikt en minuten dat de machine bezig is. De prijs is onder meer afhankelijk van de afmeting, kleurdraad en staffelkorting. Weten wat het borduren voor u gaat kosten, neem dan contact op via info@printhuus.nl. Dan zorgen wij voor een passende offerte.

Item Vanaf prijs
Logo op de borst in één kleur
(ong. 8 cm breed)
€ 3,-
Logo op de borst full colour
(ong. 8 cm breed)
€ 5,-
Regel tekst / naam op de borst in één kleur
(ong. 8 cm breed)
€ 2,-
Logo op de rug in één kleur
(ong. 25 cm breed en 20 cm hoog)
€ 5,-
Logo op de borst full colour
(ong. 25 cm breed en 20 cm hoog)
€ 8,-
Regel tekst / naam tussen de schouderbladen € 3,-
Rugnummer A4 groot staand € 5,-
 
Prijzen zijn incl. 21% BTW en per stuk. voor grotere oplages (10+) gelden andere prijzen.

Geen instelkosten, geen opmaakkosten, geen verborgen kosten!

Bekijk de catlogus op:
www.falk-ross.eu of www.ralawise.com

Textiel bedrukken

Printhuus bedrukt allerlei soorten textiel, dat doen wij met flexfolie, flocken en transfers. Dit is goedkoop en biedt vele voordelen. Daarbij is het mogelijk om kleding te laten borduren een perfecte kwaliteit dat lang mee gaat.

Lees meer

Papier bedrukken

Door de verschillende printers die wij hebben, bedrukken wij diverse soorten papier zowel digitaal, groot formaat als offset drukwerk. Hierdoor kunnen wij u op de juiste manier van dienst zijn met daarbij een juiste eerlijke prijs.

Lees meer

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de producten en diensten van Printhuus. Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.